praktijkregels en organisatie

Aanvullende onderzoeken

Uw huisarts of assistente kan besluiten dat het noodzakelijk is aanvullende onderzoeken te doen. Bv een kweek bij meerdere urineweginfecties of een CRP bij infectieziekten. Hieraan kunnen kosten verbonden zijn die van uw eigen risico af gaan.

Wij proberen u hierover uiteraard zoveel mogelijk van te voren te informeren.

Het is echter ivm alle mogelijke verzekeringen niet altijd mogelijk volledig in te schatten wat iets daadwerkelijk voor u gaat kosten.

Wij vragen uw begrip hiervoor.


Openingstijden

De praktijk is geopend van 08.00 tot 17.00.
Mw Albayrak werkt van maandag t/m woensdagochtend.
Dhr Cremers werkt van woensdag t/m vrijdag.
U kunt altijd een afspraak maken bij één van beide huisartsen.
U hoeft dus niet te kiezen wie uw huisarts is/wordt.

Woensdagmiddag zijn wij gesloten. De praktijk van dr van de Tang en dr Fallaux neemt waar. Telefoonnummer: 079 - 3435222.

Spreekuren
Uitsluitend volgens afspraak, dagelijks van 08.00-10.40 uur en 14.00-16.00 uur.
Een consult duurt gemiddeld 10 minuten, als u denkt meer tijd nodig te hebben wilt u dit dan melden.

Bij het maken van een afspraak vraagt onze assistente naar de reden van uw bezoek. Dit i.v.m. een betere planning.
Hoewel onze assistentes professioneel werken en gehouden zijn aan het medisch geheim, staat het u uiteraard altijd vrij aan te geven dat u de reden alleen met de dokter wilt bespreken.

In geval van verhindering wordt u verzocht uw afspraak tijdig af te zeggen. Een niet afgemelde afspraak kan in rekening worden gebracht.

Visites en consulten graag aanvragen vóór 10.00 uur.

Van 12:30 tot 14:00 is de balie gesloten en zijn wij alleen voor spoed telefonisch bereikbaar. Dit ivm lunchpauze van onze assistentes.

Telefonisch spreekuur

U kunt aan de assistente vragen of de dokter u wilt terugbellen. Dit gebeurt dan in de regel tussen 11.30 en 13.00 op de afgesproken dag.

Uitslagen van lab en foto's

Hiervoor graag bij voorkeur in de ochtend bellen, voor 11 uur.

Urinecontrole

U kunt voor 10.00 uur urine inleveren in een goed afgesloten urinecontainer, verkrijgbaar bij de assistentenbalie, met daarop vermeld uw naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Tevens wordt u gevraagd een 'plasklachtenformuliertje' in te vullen. Deze liggen bij de balie.

U kunt dezelfde ochtend om 12.00 uur bellen voor de uitslag.

Recepten


U kunt via de link op de website herhaalrecepten aanvragen bij de apotheek Oosterheem.

U kunt ook uw recepten aanvragen via het keuzemenu onder het algemene telefoonnummer.


Een andere mogelijkheid is uw lege doosjes met uw naam en gewenste hoeveelheid inleveren bij de balie van de assistente.

Bij het aanvragen van herhaalrecepten wordt u verzocht de naam, dosering en het gebruik van de medicijnen bij de hand te houden.

Recepten die voor 11.00 uur aangevraagd worden, kunnen de volgende werkdag na 13.00 bij de apotheek afgehaald worden of, indien nodig, bezorgd worden. De medicijnen die na 11.00 uur besteld worden, liggen 2 werkdagen later klaar in de apotheek.


Het gemak van MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net regelt u online uw gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek. Wanneer u gebruik wilt maken van MijnGezondheid.net, informeer dan bij uw huisarts of apotheek of MijnGezondheid.net aanbiedt.

Medicijnen bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Samenvatting van uw medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken.

https://home.mijngezondheid.net/aanmelden/